torsdag 22 maj 2014

Nyhetstorka lockar fram ny teknik

I Sverige idag är det en löpare som mött en älgkalv på joggingrundan, och några debatterar om EU och om skarvar. Med andra ord är det inget som riktigt håller för att publiceras som nyheter på svenskjakt.se. Lars-Henrik har visserligen skrivit en intressant artikel om val till förbundsstyrelsen, men som ni säkert har märkt så har det varit lite av nyhetstorka den här veckan. Vanligtvis brukar vi kunna publicera sex artiklar om dagen, men den här veckan har vi varit nere på tre-fyra.
Så istället för att krysta fram halvintressanta nyheter har vi fått tid över till att ta fram nya funktioner för våra läsare. Den här bloggen är ett exempel, men det jag verkligen ser fram emot är morgondagens chatt med vår Vapen- och Skytteredaktör Mattias Lilja.
Det känns riktigt bra att vi kan erbjuda våra läsare möjligheten att ställa frågor till honom, och kanske kan chatten till och med locka fram frågor som man inte vågar ställa i en större folksamling.
Jag kommer sitta med i morgon och hjälpa Mattias med tekniken. Klockan 12.00 kör vi igång och jag hoppas att vi ses där!
Här är chatten
/Daniel Sanchez

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar